Eugen Tomac: Aurelian Pavelescu, nu a făcut alianța cu PSD din convingere politică și a negociat prețul ”ca la piață”

In: Politic

Presedintele PMP, Eugen Tomac, susține că liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, nu a făcut alianța cu PSD din convingere politică și a negociat prețul ”ca la piață”.

”PNTCD înseamnă Marea Unire.

PNTCD înseamna lupta românilor din Ardeal pentru drepturi naționale.

PNTCD înseamnă victoria democrației în perioada interbelică.

PNTCD înseamna războiul libertății umane împotriva comunismului.

PNTCD înseamnă renașterea României după Revoluția din 1989.

Ce reprezintă PNTCD pentru Aurelian Pavelescu, deținătorul ștampilei partidului?

Odată, la patru ani, acest clovn scoate, la mezat, ștampila partidului. Negociază prețul, ca la piață. Acum, avocatul diavolului, s-a afișat cu penalul Dragnea. Pentru că dă bine la imagine, el face trafic cu simbolul PNTCD, ceea ce întinează amintirea țărăniștilor, acei politicieni care au murit în închisorile comuniste sau acei care au luptat pentru democrație, după 1989. Este o bajocură la adresa lui Maniu, care reprezintă sacrificiul luptei împotriva comunismului, o bătaie de joc la adresa lui Coposu, care a reinventat PNTCD, în vâltoarea vremurilor Revoluției române. Dragnea și Pavelescu, acești oameni, cu care ne este rușine că suntem contemporani , reușesc să calce în picioare statuile, pe care, cu mare greutate le-am urcat pe postament, cu greu le-am adus în conștiința oamenilor și cu greu le-am implantat în sufletele tinerilor noștri.

Ceea ce prin revoluție au construit generațiile noastre, printr-o singură apariție publică, reușesc, acești impostori, să demoleze.

Lăsați-ne valorile în pace, acolo unde sunt ele, în Pantheonul acestei țări. Lăsați-ne eroii, acolo, în Ceruri, de unde pot veghea, neamul nostru. Iar voi, saltimbanci ai istoriei prezente, trăiți, în ”cercul vostru strâmt” și ” norocul vă petrece”.”, scrie Eugen Tomac.

By: Sector 3 Bucuresti Tags: , , ,
Lasă un răspuns
Loading...
Back to top

Share Page

Close