Firea anunta ca cele o mie de locuri disponibile în cadrul proiectului ”O şansă pentru cuplurile infertile” au fost ocupate

In: Stiri
Toate cele 1.000 de locuri disponibile anul acesta în cadrul proiectului „O şansă pentru cuplurile infertile – FIV 2” au fost ocupate în mai puţin de trei luni, anunţă primarul general, Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.„Cuplurile care nu au reuşit să-şi depună dosarul la ASSMB au o nouă posibilitate de înscriere începând cu 1 ianuarie 2020. Atunci, alte 1.000 de cupluri vor intra în proiect şi vor primi sprijin financiar în valoare de 13.800 lei/cuplu”, a precizat edilul general.

Ea a menţionat că până în prezent s-au născut 150 de bebeluşi prin programul „O şansă pentru cuplurile infertile”.

Pe 15 iunie, Primăria Capitalei anunţa debutul înscrierilor pentru proiectul FIV – 2. Beneficiarii sunt cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

În 2018 şi 2019, un număr 2.000 de cupluri s-au înscris în programul derulat de Primăria Capitalei, în baza căruia bucureştenii primesc 3.000 de euro pentru a achita analizele şi procedura FIV (fertilizare in vitro).

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul ASSMB, la secţiunea Proiect FIV2, fiv2.assmb.ro.

By: Sector 3 Bucuresti Tags: , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close