Neagoe, după ce a semnat pe 2 ani cu Dinamo – E obligatoriu ca echipa să se bată la titlu şi cupele europene

In: Sport
Antrenorul Eugen Neagoe, care a semnat un contract valabil două sezoane cu FC Dinamo, a declarat, luni seara, la finalul negocierilor cu acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă, că formaţia alb-roşie trebuie să se lupte întotdeauna pentru câştigarea titlului şi participarea în cupele europene.„Ne-am înţeles, am semnat şi contractul. Chiar dacă am semnat pe doi ani, rezultatele ţin un antrenor în funcţie. Azi după-amiază a venit oferta. Negocierile cu domnul Negoiţă nu au fost grele… a fost foarte simplu. Ce obiective am? Să avem rezultate foarte bune, asta este foarte important pentru Dinamo. Dinamo trebuie să se bată întotdeauna la titlu şi la cupele europene, este obligatoriu. Altfel nu eram aici”, a afirmat Neagoe.

Noul tehnician a precizat că Dinamo va achiziţiona mai mulţi jucători valoroşi în această vară, dar a refuzat să nominalizeze. „Am discutat atât cât s-a putut şi despre transferuri. Cu siguranţă vor fi mulţi jucători, nu foarte mulţi, dar jucători importanţi care vor veni la Dinamo. Este destul de greu să aduc jucători de la Sepsi… în acest moment nu pot să spun despre ce jucători am discutat. Însă vor fi jucători valoroşi”, a spus el.

Clubul de fotbal FC Dinamo a anunţat, luni seara, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, numirea în funcţia de antrenor principal a lui Eugen Neagoe (51 de ani), acesta preluând postul rămas liber după rezilierea contractului cu tehnicianul Mircea Rednic.

În vârstă de 52 de ani, Neagoe a condus ca antrenor principal în cariera sa de până acum formaţiile Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Politehnica Iaşi şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, fiind secund la Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, Drobeta Tr. Severin, Steaua, prima reprezentativă a României şi Al-Ittihad.

FC Dinamo a reziliat, tot luni, pe cale amiabilă, contractul cu antrenorul principal Mircea Rednic după cea mai slabă clasare din istoria echipei, locul 9 în Liga I la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

Rednic fusese numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa a fost eliminată din Cupa României două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dinamo a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape (trei egaluri şi un eşec), marcând doar într-unul din ultimele cinci meciuri.

By: Sector 3 Bucuresti Tags: , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close