Stanciu: În urma acestui egal, Norvegia e în mare parte scoasă din lupta pentru calificare

In: Sport
Jucătorul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, vineri seara, că în urma rezultatului de egalitate obţinut de prima reprezentativă la Oslo (2-2) , selecţionata Norvegiei e în mare parte scoasă din lupta pentru calificarea la EURO 2020.

„Ştiam ce ne aşteaptă în Norvegia, eram conştienţi că sunt mai puternici fizic decât noi şi chiar ne-au dominat la acest capitol. Ne-am văzut conduşi cu 2-0 la fel ca în Suedia, dar de data asta am revenit şi am reuşit să luăm un punct. Iar în urma acestui egal, cred că Norvegia e în mare parte scoasă din lupta pentru calificare. Am crezut până la capăt, noi dăm totul până în ultimul minut, iar azi ne bucurăm că ne-a ieşit şi am marcat. Ne bucurăm şi pentru Claudiu Keşeru, a marcat cu Suedia, cu Feroe, acum din nou. E golgheterul nostru. Ştiu că înainte de a marca cele două goluri de azi a avut o problemă la genunchi, chiar s-a dus la banca de rezerve, dar nu mai erau schimbări şi a trebuit să continue, aşă că mă bucur că a marcat”, a afirmat Stanciu la postul Pro Tv.

„Cred că avem şanse de calificare. Pentru suedezi urmează un meci cu Spania, iar dacă ei pierd acolo, noi putem face 7 puncte la fel ca ei în cazul unei victorii în Malta. Apoi vom avea meciuri cu Suedia şi Norvegia acasă, deci şanse sunt. Am speranţe mari că ne vom califica”, a adăugat Nicolae Stanciu.

Echipa naţională de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0), partida cu Norvegia disputată, vineri seara, în deplasare în cadrul Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Prima reprezentativă a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să egaleze prin golurile lui Claudiu Keşeru, ultimul dintre ele înscris în prelungirile partidei.

După trei partide disputate până acum în preliminarii, naţionala României ocupă locul 3 în clasamentul Grupei F, cu 4 puncte, iar luni va întâlni Malta, în deplasare.
AGERPRES (A, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)

Citiţi şi:

*Fotbal: Claudiu Keşeru – Am refuzat să plecăm învinşi din Norvegia

*Fotbal: Norvegia – România 2-2, în preliminariile EURO 2020

*Fotbal: Cosmin Contra – Am obţinut un egal norocos cu Norvegia, dar e un egal care ne poate aduce calificarea

By: Sector 3 Bucuresti Tags: , , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close