PNL dezminte neintelegerile dintre Ludovic Orban si Rares Bogdan: Minicuni! Nu exista tensiuni!

In: Politic

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL a desființat pentru PSnews.ro, zvonurile potrivit cărora ar exista tensiuni între conducerea partidului și Rareș Bogdan, candidat aflat pe prima poziție pe lista PNL la alegerile europarlamentare și cel care va reprezenta România la Bruxelles începând din 2 iulie.

Astfel, secretarul general adjunct al PNL a negat vehement informațiile vehiculate „pe surse” de mai multe agenții de presă, susținând că între Ludovic Orban, conducerea PNL și Rareș Bogdan nu există vreun motiv de dispută, iar președintele PNL și europarlamentarul se sună reciproc zilnic.

Toate aceste informații vehiculate „pe surse” sunt minciuni. Între conducerea PNL, Ludovic Orban și Rareș Bogdan nu există tensiuni. Avem o relație de prietenie. Președintele partidului și Rareș Bogdan se aud zilnic la telefon”, a declarat Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Și Ludovic Orban a negat zvonurile

Președintele PNL a declarat în urmă cu câteva zile că între el şi Rareş Bogdan este o relaţie de prietenie şi o consultare permanentă, iar cei care „încearcă să bage băţul prin gard” nu au dreptate.

Eu comunic zilnic cu prietenul meu Rareş Bogdan. Vreau să dezmint orice speculaţie. E o relaţie de prietenie, de camaraderie, de consultare permanentă şi nu cred că cei care încearcă să bage băţul în gard au dreptate”, a declarat Ludovic Orban.

Loading...
Back to top

Share Page

Close