Nicusor Dan i-a inchis gura Gabrielei Firea: A castigat peste 160 de procese in ultimii ani!

In: Politic

Deputatul independent, Nicuşor Dan, are muniție nouă împotriva primarului social-democrat Gabriela Firea pe care speră să îi ia locul de anul viitor la primăria Capitalei. Este vorba de anunțata reabilitare a Parcului Cișmigiu care va costa 10 milioane de euro. Nicușor Dan acuză că vor avea loc defrișări ample în cadrul programului de reabilitare și cere publicarea proiectului tehnic. În replică, Gabriela Firea a anunţat că îi va da în judecată pe cei care „continuă minciuna” referitoare la presupuse defrişări şi amenajări de spaţii comerciale.

„În situaţia în care nu primeşte răspuns până la termenul legal din 13.09.2019, va înainta o cerere în instanţă pentru a obliga Primăria la comunicarea informaţiilor solicitate. Administraţia publică se face cu acte, nu cu vorbe fără acoperire. Amintesc că Gabriela Firea a mai anunţat public un proces împotriva mea pentru afirmaţii calomnioase la adresa sa, a înregistrat respectivul proces, dar procesul a fost anulat de instanţă pentru că nu a plătit taxa de timbru”, a precizat deputatul.

După ce a reușit să câștige 160 de procese din 2009 încoace, deputatul activist nu se teme de astfel de amenințări. Nu putem însă trece cu vederea ipocrizia demersului său, dacă tot a ținut ieri, 3 septembrie, să remarce paradoxul Teodor Meleșcanu. Recent, a devenit public faptul că Dan Trifu, președintele ONG-lui foarte vocal, EcoCivica și etichetat în spațiul public drept unul dintre “polițiștii spațiului verde” al Capitalei și cu care Nicușor Dan luptă umăr la umăr de ani de zile, deține un restaurant chiar în Parcul Tineretului prin socrul său, Soroceanu Roman.

 În replică, primarul general, Gabriela Firea, a avertizat că proiectul de restaurare a Parcului Cişmigiu nu vizează înfiinţarea unor noi spaţii comerciale (cum ar fi restaurante) sau defrişări de arbori pentru realizarea de restaurante şi a anunţat că îi va da în judecată pe cei care continuă astfel de „minciuni”.

By: Sector 3 Bucuresti Tags: , , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close