CSM Bucureşti a câştigat Cupa României la rugby

In: Sport
CSM Bucureşti a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României la rugby, după ce a învins-o pe Timişoara Saracens cu scorul de 24-14 (9-9), sâmbătă, în finala jucată pe Stadionul ”Florea Dumitrache” din Bucureşti.

În prima repriză, Florin Vlaicu a marcat din trei lovituri de pedeapsă pentru ”tigri”, iar în partea secundă bucureştenii au avut două eseuri, dintre care unul de penalizare, la care s-a mai adăugat o lovituri de penalitate.

Jack Umaga a reuşit două lovituri de pedeapsă şi un dropgol pentru Saracens, iar Marius Simionescu a marcat un eseu după pauză.

Meciul trebuia să se joace încă din 30 noiembrie 2018, însă terenul îngheţat şi cele -6 grade de la Cluj, de pe stadionul ”Iuliu Haţieganu”, au schimbat planul celor două formaţii.

Gruparea bucureşteană este şi deţinătoarea Cupei Regelui 2018, în timp ce Timişoara Saracens este campioana naţională en titre.

Finala dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens a fost a 72-a a acestei competiţii, cele mai multe trofee fiind câştigate de CSA Steaua Bucureşti (14). sursa: agerpres.ro

By: Sector 3 Bucuresti Tags: , , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close