Scene de groaza intr-o benzinarie din Bucuresti

In: Actualitate

Un bucureștean, în vârstă de 42 de ani, a vrut să intre cu maşina într-un grup de oameni, după ce a ameninţat casiera dintr-o benzinărie din Capitală şi i-a cerut bani. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Bărbatul a lovit o masă şi a rupt o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit.

La faţa locului au ajuns de urgenţă polițiștii, care au început verificările.

”În această dimineaţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea unui bărbat de 42 de ani, din Bucureşti, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat, tâlhărie şi distrugere. Cercetările au fost preluate, împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, după ce, în jurul orei 22.30 (14.09.) Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 că la o benzinărie, de pe raza sa de competenţă, un bărbat, după ce a alimentat, ar fi refuzat să plătească, ba mai mult a cerut, sub ameninţare ca angajata să-i remită o sumă de bani. Aceasta a fugit în căutare de ajutor, încercând sa se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto aflată în apropiere. Bărbatul a urmărit-o, cu masina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat şi s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în faţa spălătorie. Acestea au reuşit să se ferească, bărbatul lovind o masă şi rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, anunţă Poliţia.

Bărbatul a fost identificat și prins pe raza judeţului Călăraşi.
El a fost adus pentru audieri la Poliţia Capitalei și urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie şi distrugere.

By: Dobre Alin Tags: , , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close