Smecherul care a lovit intentionat cu masina un Logan in Bucuresti, provocand un accident, a fost achitat

In: Actualitate

Iulian Șerban Sănducu, șoferul unui Volkswagen Touareg care în 2015 a șicanat și a lovit un autoturism Dacia Logan în zona Fântânii Miorița, a fost achitat de Tribunalul București.

Acesta era acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și deranjarea liniștii publice. În aceeași ședință de judecată, care a avut loc în urmă cu câteva zile, magistrații au respins și cererea procurorilor de a confisca maşina bărbatului, însă au menţinut sechestrul pe o casă şi un teren, având în vedere că acţiunile civile au fost lăsate nesoluţionate.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. Iulian Șerban Sănducu fusese trimis în judecată în primăvara anului trecut. „La data de 4 iulie 2015, în jurul orelor 10,15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe șoseaua București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, pe sensul de ieșire din București, în condițiile unui trafic intens, inculpatul Sănducu Iulian Șerban a avut un comportament șicanator și agresiv față de un alt participant la trafic (…) aflat într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinții săi, după care, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc și a virat violent în direcția autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenționat”, au arătat atunci procurorii.

By: Dobre Alin Tags: , , , , ,
Loading...
Back to top

Share Page

Close