VIDEO-Oreste Teodorescu, mesaj de suflet: Vreau sa împărtășesc cu voi câteva momente…

In: Life

Jurnalistul Oreste Teodorescu a lasat pentru cateva clipe deoparte problemele politice si administrative ale tarii pentru a impartasi cu fanii si urmaritorii de pe retelele sociale un moment special, de suflet.

”Ierusalim: inima celor trei religii monoteiste, orașul Păcii! Vreau sa împărtășesc cu voi câteva momente de la Zidul Plângerii (“Încredeţi-vă în Domnul pururea, căci Domnul Dumnezeu este stânca veacurilor” Isaia 26, 4); Biserica Sfântului Mormânt ( “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică” Ioan 3,16) și Moscheea Al Aqsa ( “Cu cât vom fi mai îndurători, cu atât ne vom putea bucura mai mult de infinita îndurare a lui Dumnezeu. Cu cât vom fi mai miloși, cu atât mai mult vom putea cunoaște infinita compasiune a lui Dumnezeu. Același lucru poate fi afirmat despre dragoste.” Coran 90,295)

Așadar, sa purcedem in cele trei locuri sfinte ale Iudaismului, Creștinismului și Islamului!”, a transmis Oreste pe pagina personala de facebook.

Loading...
Back to top

Share Page

Close